Televizyon ekranlarına görkemli bir "Destan" geliyor

Türkiye televizyon tarihinin en iddialı projelerinden birisi olarak lanse edilen Bozdağ Film imzalı ‘Destan’ dizisi 23 Kasım Salı akşamı atv’de yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Yapım; Ebru Şahin'in üstelendiği Akkız karakteriyle bir dönem dizisinde ilk kez bir kadın kahramanı merkezine alıyor. Türklerin, İslamiyet’i seçmeden önceki yıllarını anlatan dizi izleyicisini; kadın ve erkeklerin savaşta, barışta, yönetimde eşit olduğu 8. yüzyıla götürecek.

GİZEM ERTÜRK / MEDYATAVA

Bugüne dek Türk televizyonlarında anlatılmayan bir döneme, Türklerin anavatanı Orta Asya'yı merkezine alan "Destan" 23 Kasım Salı akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı ‘Destan’ın başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstleniyor.  

EBRU ŞAHİN; "EN BÜYÜK HAYALİM KADINLARA GÜÇLÜ BİR KADIN KAHRAMAN ÖRNEĞİ GÖSTERMEKTİ"

Basın toplantısında bir dönem dizisi olması sebebiyle fiziksel ve psikolojik olarak çok zorlandıklarının altını çizen Ebru Şahin; "En büyük hayalim kadınlara güçlü bir kahraman verebilmekti. Ekip olarak çok büyük çaba sarfettik, umarım bu enerjimiz izleyiciye de geçer, bizi kucaklayacaklarına inanıyorum" dedi.

SELİM BAYRAKTAR; "GEÇMİŞİN CESUR İNSANLARINA SELAM OLSUN"

Biz çok uyumlu bir ekip olduk. Bu bir takım oyunudur. Takım oyununda ne kadar paslaşarak ve paylaşarak oynarsanız insanların kalbini o kadar keyifli süslersiniz dedi. 

DESTAN DİZİSİ OYUNCULARI MEDYATAVA YOUTUBE'DA...

Aralarında İpek Karapınar, Ecem Sena Bayır, Burak Berkay Akgül, Bilgi Aydoğmuş ve Ahmet Olgun Sünear'ın da yer aldığı özel röportajlar MedyaTava YouTube sayfasında sizleri bekliyor...

Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor İBB Meclisi onayladı; yeni metro hattı geliyor Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400