TELE 1 Ana Haber Hafta Sonu bülteninin yeni sunucusu kim oldu? Sosyal medya hesabından duyurdu

TELE 1 kanalının Ana Haber Hafta Sonu bülteninin yeni sunucusu Tuba Emlek oldu. Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Emlek, "Bundan böyle her Cumartesi - Pazar saat 18.00’de haber randevumuz var. Daima sizden yana, sesiniz olmak ve hayatın gerçeklerini sizlerle paylaşmak üzere TELE 1 ekranlarında olacağım. Görüşmek üzere" dedi.

TELE 1 Ana Haber Hafta Sonu bülteninin yeni sunucusu, kanalda program da yapan Tuba Emlek Oldu. Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Emlek, 20 Kasım'dan itibaren, TELE 1 Ana Haber Hafta Sonu'nu sunacağını açıkladı.

Tanıtımı da paylaşan Tuba Emlek, şu ifadeleri kullandı:

"Bundan böyle her Cumartesi- Pazar saat 18.00’de haber randevumuz var. Daima sizden yana, sesiniz olmak ve hayatın gerçeklerini sizlerle paylaşmak üzere TELE 1 ekranlarında olacağım. Görüşmek üzere. Sevgiler"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TUBA EMLEK (@tubaemlek)'in paylaştığı bir gönderi

Dünyanın en iyi kahvaltıları belli oldu! Herkesin gözü önünde uçakta seks yaptılar! En düşük emekli maaşında yeni kulis bilgisi Çakmak erkekler için doğru mastürbasyonu anlattı Alanya'da iğrenç görüntüler Yalı Çapkını'nın Serter'inin evi başına yıkıldı!