Tayfur Bingöl, top toplayıcı çocukla arasında geçenleri anlattı: Orada topu atması gerekirken beni ayağına çağırıyor

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray sahasında Beşiktaş' 2-1 mağlup etti. Maçın son dakikalarında sinirler oldukça gerilirken Tayfur Bingöl ve top toplayıcı çocuk arasında yaşananlar maça damga vurdu.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ı 13. haftada sahasında ağırladı.

Sarı-kırmızılı ekip mücadeleden Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 galip ayrılarak zirvedeki iddiasını sürdürürken, maçın son dakikalarında yaşanan bir olay tribünleri ayağa kaldırdı.

Taç atışını hızlı bir şekilde kullanmak isteyen Tayfur Bingöl, top toplayıcı çocuğun topu kendisine geç vermesi üzerine, görevli çocuğu iterek topu kendisinden aldı. Bu hareket sonrasında hem Galatasaray yedek kulübesi hem de tribünler oldukça tepki gösterdi.

Maçtan sonra yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Tayfur Bingöl, ''Top toplayıcı kardeşimiz 'Topu gelip benim ayağımdan alır mısın?' dedi. Aramızda 15-20 metre fark var. Orada topu atması gerekirken beni ayağına çağırıyor. Biz profesyonel futbolcuyuz, arma taşıyoruz'' dedi.

Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!