Tarkan'ı yıkan ölüm haberi. Sahne amiri Cem Dermanlı hayatını kaybetti. İlk günden beri beraberdiler

Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan, müzik yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana beraber çalıştıkları Cem Dermanlı'nın hayatını kaybettiğini Instagram hesabından duyurdu. Tarkan, "Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor." dedi.

Türk pop müziğinin Megastar'ı Tarkan, müzik yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana yanında olan sahne amiri Cem Dermanlı'nın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Öğle saatlerinde aldığı acı haberle yıkılan Tarkan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

''20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik. Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor. Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak.

Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi… Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim…''

Galatasaray, Alanyaspor'a gol yağdırdı Trabzonspor'dan, Altay Bayındır'a teklif İsmail Kartal, Rade Krunic'ten memnun değil Hasan Arat'ın ilk tercihi Mircea Lucescu 20 Nisan'da geliyor uyarı yapıldı Peş peşe sıcaklık uyarısı yapıldı