Takım içinde Kai Havertz'e kimse adıyla seslenmiyor! Havertz'e takılan lakabı görenler şok geçirdi

Chelsea'nin başarılı ismi Kai Havertz hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Kai Havertz takım arkadaşlarının kendisine lakap olarak 'eşek' dediğini itiraf etti.

Chelsea'nin Almanyalı yıldızı Kai Havertz, Guardian'a röportaj verdi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Borussia Dortmund'u eleyen ve takımının tur atlamasında büyük pay sahibi olan Kai Havertz, Premier Lig'de Leicester City ve Everton karşısında da attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu.

Guardian'a verdiği röportajda hayvanları çok sevdiğini dile getiren Alman yıldız, ''Bazı takım arkadaşlarım beni 'eşek' diye çağırıyor. Bunun oyunumla bir alakası yok. Her zaman eşekler ile özel bir ilişkim olduğunu düşündüm'' dedi.

''SAKİN BİR İNSANIM''

23 yaşındaki Havertz sözlerinin devamında, "Eşekler çok sakin hayvanlardır ve ben de sakin bir insan olduğum için kendimi onlar ile özdeşleştirmiş olabilirim. Maç kaybettiğimizde barınağa gidip hayvanlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Hayvanların gözlerine bakıp içlerinde insani bir yön görmek bana huzurlu hissettiriyor'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu