Suriye sınırında görev yapan gazetecilere ziyaret

AA Genel Müdürü sınırda görev yapan ekibini ziyaret etti

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Suruç'taki AA ekiplerini ziyaret etti.



Sınırda ekiplerle sohbet eden Öztürk, AA'nın sınırdaki gelişmeleri, anlık ve en iyi şekilde abonelerine servis etmeye devam edeceğini söyledi.



Kemal Öztürk, "Dünya kamuoyu Türkiye sınırındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. AA olarak buradaki gelişmeleri, anlık ve en iyi şekilde abonelerimize servis etmeye devam etmeliyiz" dedi.



Suriye sınırındaki Suruç ilçesinde incelemelerde bulunan Öztürk, yaklaşık bir haftadır yoğun göç dalgasının yaşandığı bölgedeki olayları takip eden AA ekibiyle bir araya geldi. 



Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal ve ekip üyeleriyle sohbet eden Öztürk, AA ekiplerinin bölgedeki gelişmeleri anlık abonelerine aktardığını vurguladı.



Dünya kamuoyunun, Türkiye sınırındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getiren Öztürk, "AA olarak buradaki gelişmeleri, anlık ve en iyi şekilde haberlerle abonelerimize servis etmeye devam etmeliyiz. Bölgedeki gelişmeleri, yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu takip ediyor. Bizim, bu gelişmeleri yabancı basın mensuplarından daha iyi anlatmamız gerekiyor'' ifadesini kullandı. 



Konuşmasının ardından Yumurtalık bölgesine geçen Öztürk, burada Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş ile görüştü. Mürşitpınar Sınır Kapısı ile sınırın sıfır noktasında Suriyeli Kürtlerin kayıt işlemlerinin yapıldığı AFAD koordinasyon merkezinde yetkililerden bilgi alan Öztürk, bölgede gelişmeleri izleyen yerli ve yabancı gazetecilerle de sohbet etti. 


CHP'yi yasa boğan ölüm Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Kibariye'den bomba ihanet itirafı: Her erkek yapar