Stefan Kuntz'a bir tepki de Kaan Ayhan'dan geldi! Maç sonu paylaşımı olay yarattı

İtalya Ligi ekibi Sassuolo'dan Galatasaray'a transfer olan Kaan Ayhan, Hırvatistan ile oynanan maç sonrası yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Ara transfer döneminde Sassuolo'dan Galatasaray'a 400 bin Euro kiralama bedeliyle takıma katılan Kaan Ayhan, Milli Takımımızın Hırvatistan'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Abdülkerim Bardakcı ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KADRODAN ÇIKARILMIŞTI

Açıklanan aday kadroda yer alan ve bu sezonki performansıyla oldukça beğeni toplayan Abdülkerim Bardakcı, baş ağrısı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Stefan Kuntz yıldız oyuncunun sağlık durumuyla ilgili, "Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik'' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMI HEMEN DİKKAT ÇEKTİ

Kaan Ayhan'ın Hırvatistan maçı bitimiyle Abdülkerim ile olan fotoğrafını paylaşması futbolseverlerin hemen dikkatini çekti. Sosyal medyada Kaan Ayhan'ın, 'Kuntz'un Milli Takım tercihlerine tepki gösterdiği ifade edildi.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Ankara'da korkunç gece: 2 ölü var