Squid Game'den sonra bir Güney Kore dizisi daha izlenme rekorları kırıyor

Netflix'te toplamda 46 gün 'en çok izlenenler' listesinin ilk sırasını kimseye bırakmayan 'Squid Game'i bir diğer Güney Kore yapımı olan 'Hellbound' geçmeyi başardı.

Çevrimiçi dizi- film izleme platformu Netflix'te 'Squid Game' dizisinin ardından bir Güney Kore yapımı daha izlenme rekoru kırıyor.

Netflix'ten henüz resmi bir açıklama olmasa da FlixPatrol sitesindeki verilere göre 19 Kasım'da yayınlanan 'Hellbound' adlı korku dizisi ilk 24 saatte 80'den fazla ülkede ilk sıraya yükselerek, Netflix'in bu zamana kadarki en çok izlenen dizisi olan Squid Game'in tahtına oturdu.

Sputnik'in haberine göre, Netflix'teki tanıtımına göre 6 bölümlük dizide doğaüstü varlıklar insanları kanlı biçimde cezalandırarak cehenneme mahkum ediyor. Bu ortam da ilahi adalet temelinde kurulan dini bir gruba zemin hazırlıyor.

Oyuncu kadrosunda 2018 tarihli 'Şüphe' (Burning) filminden de hatırlanacak Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo ve Park Jeong-min'in yer aldığı diziyi, 2016'da vizyona giren 'Zombi Ekspresi' (Train To Busan) filminin yönetmeni Yeon Sang-ho yönetti.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi