Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu satılıyor! Alman şirketle görüşmelere başlandı

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ve Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi'nde düzenli olarak boy gösteren Başakşehir'in kapısını Almanlar çaldı.

Bundesliga takımı Borussia Mönchengladbach'ın yatırımcısı olduğu şirket, Başakşehir'in %40'lık hissesini satın almak için resmi teklif yaptı.

AVRUPA'DA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Başakşehir; 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında Borussia Mönchengladbach'la karşılaşmış ve İstanbul'daki maçta 1-1 berabere kalmış, Almanya'daki karşılaşmada ise rakibini 2-1 mağlup etmişti.

BAŞAKŞEHİR'İN LİGDEKİ DURUMU

Süper Lig'de 26. hafta maçında deplasmanda Fatih Karagümrük'le 2-2 berabere kalan Başakşehir; 12 galibiyet, 5 beraberlik ile 7 mağlubiyet elde etti ve 41 puanla 6. sırada yer aldı. 

Ajansspor

Türkiye'den vize istemeyen ülke sayısı 99 oldu! Okan Buruk, Yunus Akgün'ü takıma geri çağırdı Türkiye o ülke ile birleşecek! Şengör tarih verdi SASA'dan flaş bedelli sermaye artırım kararı Mohamed Elneny için yeniden Beşiktaş iddiası Almanya ve Fransa'dan sonra Türkiye'ye sıçradı!