Sorumlular yakalanıyor! Osmaniye'de yıkılan binalarda kusuru olan 4 kişi yakalandı

Osmaniye'de depremde yıkılan binalarla ilgili tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme eylemlerine ilişkin hakkında gözaltı kararı verilen 6 şüpheliden 4'ü yakalandı.

Kaynak: A.A

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de yıkılan binalarla ilgili tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme eylemlerine ilişkin hakkında gözaltı kararı verilen 6 şüpheliden 4'ü yakalandı.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde Osmaniye'de yıkılan ve çok sayıda ölüme neden olan bina ve sitelerde tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme eylemleri sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığı belirtildi.

Yürütülen bilirkişi incelemeleri doğrultusunda bu aşamada 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği aktarılan açıklamada, şüphelilerden 4'ünün yakalandığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'a imza attırma peşinde Girona'nın, Şampiyonlar Ligi belirsizliği sürüyor Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı Tunceli'de ilk kez görüntülendi Aziz Yıldırım gelirse Cengiz ve Dzeko gidecek İşte Türkiye'deki sıfır araç fiyatları