#SONDAKİKA Meteorolojiden kuvvetli kar yağışı uyarısı geldi. Kocaeli, Yalova ve Sakarya dikkat...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Özellikle 3 bölge için uyarıda bulunan meteoroloji, şiddetli kar yağışının başlayacağını açıkladı. Yapılan duyuruda kar kalınlığının 20 cm olacağı belirtildi. Meteorolojinin ikinci duyurusu ise Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Yozgat ve Sivas'la ilgili oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi.

Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!

Başlama Zamanı: 25.01.2022 12:00

Bitiş Zamanı: 26.01.2022 15:00

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğlen saatlerinden itibaren Kocaeli ve Yalova ile zamanla Sakarya çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (10-20 cm kesiminde 20 cm üzeri yeni kar örtüsü) kar yağışı beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor. 

Meteorolojiden bir uyarı daha

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir uyarı daha yaparak kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Yapılan duyuruda şöyle denildi:

İç Anadolu'nun Doğusunda Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor!

Başlama Zamanı: 25.01.2022 18:00 

Bitiş Zamanı: 26.01.2022 18:00

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren itibaren Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Yozgat ve Sivas çevrelerinde kar yağışı 20 cm yeni örtü bekleniyor. Kuvvetli bulanmayla birlikte olması etkili olması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, don, yüksek kesimlerde tipi gibi aşırıa karşı dikkatli olunması gerekir.

Sevilla, Arda Güler transferini bitirmeye yakın Alişan mide bulandıran olayı ifşa etti Kıbrıs'a gidecekler dikkat: Bu 6 yeri görün Müstehcen pozlarına yenisini ekledi İstanbul'un simgesi 75 milyon liraya satılıyor! Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren değişiklik