Son zamanların popüler ismi Çağan Şengül ve rock müziğin sevilen grubu Pera bu projede buluştu. Güçlü bir aşk şarkısı; ""o yaraları ben sardım"

Son zamanların başarılı ve popüler isimlerinden Çağan Şengül, Rock müziğin sevilen gruplarından Pera ile ortak bir şarkıya imza atıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Romantik ve duygusal hitlerin sahibi olan Çağan Şengül, yeni bir hit alarmı veren "o yaraları ben sardım" adlı parçanın söz ve müziğine yine kendi imzasını atıyor.

Burak Bedirli'nin düzenleme koltuğuna oturduğu parçada Çağan Şengül ve Pera uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düette bir araya geliyor.

Parçada Çağan Şengül ve Gökhan Mandır’ın vokal uyumu dikkat çekerken güçlü bir aşk şarkısı müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Şarkının klibi ise Çağan Şengül ve Pera’nın sahne arkası ve konser görüntülerinden oluşuyor.  "o yaraları ben sardım" 12 Ocak'ta Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Altın fiyatlarında son durum: Çeyrek, gram altın 14 yaşındaki çocuk acı biber yemekten öldü Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güneş ve rüzgardan elektrik üretiminde rekor! Yüksek tansiyon yaşı 20'ye indi aman dikkat!