SON DAKİKA! Show TV çalışanları eyleme geçti, kanalın önünde protestolar var!

Beş aydır maaşlarını alamayan Show TV'nin tüm çalışanları Ayazağa stüdyolarında ve Show TV'nin Levent'teki binası önünde eylemdeler. İşte ilk görüntüler.

Show TV çalışanları sonunda patladı. Tam beş aydır maaşlarını alamayan Show TV çalışanları şu sıralarda kanalın stüdyolarının bulunduğu Ayazağa ve merkez binası Levent'te Show TV'nin önünde eylemdeler.



Sokağa inen çalışanlar TMSF ve Ciner Grubu'ndan hiçbir açıklama yapılmadığını ve akıbetlerinin ne olacağı konusunda kimsenin açıklama yapmadığından yakınıyorlar.



Çalışanlar eylemde 'Biz çok acıktık sizde durum ne', 'Show TV uyuma çalışana sahip çık', 'Parasız çalışmak istemiyoruz', 'Her yer Taksim her yer direniş' sloganları atıyor.



Eyleme Show TV Anchorman'i Ali Kırca, Haber Genel Yayın Yönetmeni Tuba Atav, başta olmak üzere 300 kişilik bir kalabalık katılıyor.

















(C) Medyatava Özel


Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!