Son Dakika... MSB duyurdu: Irak'ta 27 hedef vuruldu

Irak'ta PKK terör örgütü tarafından kullanılan sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, gerçekleştirilen hava saldırılarıyla imha edildi. Millî Savunma Bakanlığı "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız." açıklaması yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Millî Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekatları ile imha edildi.

ŞEHİTLER HATIRLATILDI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekatları ile imha edildi." ifadelerine yer verildi.

Wanda Nara'nın iç çamaşırlı pozu şaşkına çevirdi Abdullah Avcı, Umut Nayir ile masaya oturacak Hande Baladın gala gecesine damga vurdu Okan Buruk, Zaha hakkında kararını verdi Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı Şekip Mosturoğlu: Sadettin Saran resmi adaydır