Son Dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Dün itibariyle tahliyeler tekrar başladı. Dün gece Gazze'den mısıra geçiş yapan 142 vatandaşımız ve aile yakınının bugün ülkemize gelmesi öngörülüyor" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Gazze’den Türk vatandaşlarının tahliyesi dün itibariyle tekrar başladı.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsünden yapılan açıklamaya göre,  142 Türk vatandaşı ve aile yakını daha dün gece Gazze’den Mısır’a geçiş yaptı.

Vatandaşların bugün Türkiye'ye gelmesi öngörülüyor.

BÜYÜKELÇİ'DEN AÇIKLAMA 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç tarafından yapılan açıklamada, Gazze'den Türk vatandaşlarının tahliyesinin dün itibarıyla tekrar başladığı duyuruldu. Bu çerçevede, 142 Türk vatandaşı ve aile yakınları dün gece Gazze'den Mısır'a geçiş yaptı. Söz konusu grubun bugün Türkiye'ye getirilmesi öngörülüyor.

 Savaşın başlamasının ardından Türkiye, Gazze'deki Türk ve KKTC vatandaşlarının tahliyesini sağlamak için kapsamlı programlar yürütüyor. Sadece Türk vatandaşları değil, yaralı olan Gazzelilerin de Türkiye'ye gelmesi için çaba harcanıyor. 

Can Medya Grubu'nda üst düzey atama! Yılın transferi Galatasaray’dan geldi! Ünlü sanatçıdan kötü haber! Keneler şimdi de İstanbul ve İzmir'de! Evinizde varsa dikkat! Ürün geri çağrıldı Motorine dev zam geliyor! Tarih belli oldu