Son Dakika... Beykoz'da fabrika yangını! Ekipler olay yerine sevk edildi

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Örnekköy’de 3 katlı bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

Kaynak: İHA

Beykoz’da çok sayıda firmanın deposunun bulunduğu 3 katlı iş yerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürüldü.

Yangın, saat 16.00 sıralarından henüz belirlenemeyen bir nedenle Örnekköy Mahallesi, Yenimahalle Caddesi üzerinde bulunan çok sayıda firmanın deposunun bulunduğu 3 katlı işyerinde çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. İş yeri kullanılamaz hale gelirken yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'a imza attırma peşinde Girona'nın, Şampiyonlar Ligi belirsizliği sürüyor Tunceli'de ilk kez görüntülendi Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı Aziz Yıldırım gelirse Cengiz ve Dzeko gidecek İşte Türkiye'deki sıfır araç fiyatları