Somer Sivrioğlu'nun acı günü!

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Danilo ve Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu da baba acısıyla sarsıldı. Somer Şef sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üvey babasını kaybettiğini açıkladı.

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun üvey babası hayatını kaybetti. Somer Şef, üvey babasını kaybettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Siviroğlu paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki. Başımız sağolsun.

Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN’ımızı, babamızı, abimizi, “saksağan”ımızı, “karbon”umuzu kaybettik! Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun"

Somer Şef'in üvey babasının cenazesi dün ikindi namazını müteakip; Bodrum Kızılağaç Köyü Mezarlığı’nda defnedildi.

Danilo Zanna’nın İtalya’da yaşayan babası Armando hayatını kaybetmişti

Öte yandan geçtiğimiz Nisan ayında Danilo Zanna da İtalya’da yaşayan babasını kaybetmenin acısıyla sarsılmıştı.

Ünlü şef babasının vefat haberini sosyal medya hesabından 'Kalbim çok acıyor' mesajı ile duyurmuştu.

Mehmet Şef de aynı acıyı yaşadı

MasterChef Türkiye programında jüri üyesi olan Şef Mehmet Yalçınkaya’nın babası Seyfettin Yalçınkaya da Temmuz ayında hayatını kaybetmişti.

Ünlü şef acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden “Babamı, arkadaşımı, büyük çınarımı kaybettim. Dua istiyorum hepinizden” mesajıyla duyurmuştu.

Bolu'daki cenaze töreninde Mehmet Şef'i, Somer Şef ve Danilo Şef de yalnız bırakmamıştı.

Wanda Nara'nın iç çamaşırlı pozu şaşkına çevirdi Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Abdullah Avcı, Umut Nayir ile masaya oturacak Hande Baladın gala gecesine damga vurdu Okan Buruk, Zaha hakkında kararını verdi Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı