Sol Yanım setine sürpriz ziyaret!

Star'da yayınlanan ‘Sol Yanım’ dizisi için yaptıkları ‘Bir Daha’ adlı şarkıyla gündem olan lise öğrencileri Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk, dizinin setini ziyaret etti.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Star TV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan ‘Sol Yanım’ın hayranları Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk’ün dizi için hazırladığı ‘Bir Daha’ şarkısı sosyal medyada dikkat çekmişti. Dizinin genç hayranları ‘Sol Yanım’ setine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

‘Sol Yanım’ için yaptıkları ‘Bir Daha’ adlı şarkıyla gündem olan lise öğrencileri Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk’ün ziyaretlerinde keyifli anlar yaşandı.

‘Sol Yanım’da ilk kez 9. bölümde duyulan ‘Bir Daha’ adlı şarkı dijital yüksek dinlenme sayısına ulaştı. Dizinin aşıkları Serra ve Selim’e ithaf edilen ‘Bir Daha’, genç müzisyenlerle oyuncuların bir araya gelmesine vesile oldu. Buluşmada şarkı, pasta kesilerek kutlandı. Duruhan İlhami Bilgiç ve Zeynep Öztürk, hayranı oldukları ‘Sol Yanım’ oyuncuları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti Dizel otomobili olanlara sanayi ustasından uyarı