Siirt'te kan döküldü! Akrabalar arasında silahlı kavga çıktı: Ölü ve yaralılar var

Siirt’te akraba iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada ölü ve yaralılar var.

Kaynak: DHA

Şirvan ilçesine bağlı Demirkapı köyünde öğle saatlerinde husumetli akraba iki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Hasan Delbe hayatını kaybetti, çocukları Emrullah ve Eyüp Delbe ile karşı taraftan Ömer, Sebahattin, Kazım ve Remzi Delbe ise yaralandı.

İhbar üzerine köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Hasan Delbe’nin cenazesi ise otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Demirkapı köyünde, öğle saatlerinde husumetli, akraba iki aile arasında çıkan kavgada ölü sayısı 2'ye çıktı. Hasan Delbe'nin ardından oğlu Emrullah Delbe de yaşamını yitirdi. Yaralı 5 kişinin tedavilerinin sürdüğü bildirildi. 

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi