Sihirli Annem'in Tuğçe'si ikinci kez anne oluyor!

Damla Ersubaşı ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.

Yayınlandığı dönemin en sevilen dizisilerinden Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.



Hamileliğinde 6 ayı geride bırakan Ersubaşı, fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Kız bebek dünyaya getirecek olan Damla Ersubaşı, fotoğrafına şu notu düştü:



"Eminim benim dışımda herkes çok sevmiştir hamilelik sürecini... Sorun ya bende ya sizde, artık orasını bilemem ama keşke hemencik geçiverse şu 9 ay! Not: Canım kızım beni ablandan daha çok yorduğun için ve daha çok halsiz bıraktığın için sana teşekkürü bir borç bilir ve bu 4 ayın çabucak geçmesini temenni ederim"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Eminim benim dışımda herkes çok sevmiştir hamilelik sürecini sorun ya bende ya sizde artık orasını bilemem ama keşŞkeee hemencik geçiverse şu 9 ay Not: Canım kızım beni ablandan daha çok yorduğun için ve daha çoook halsiz bıraktığın için sana teşekkürü bir borç bilir ve bu 4 ayın çabucak geçmesini temenni ederim #21weekspregnant



Damla Keser (@damlaersubasi)'in paylaştığı bir gönderi (10 Ağu, 2019, 7:23öö PDT)









 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Canım bodrum  #24weekspregnant



Damla Keser (@damlaersubasi)'in paylaştığı bir gönderi (1 Eyl, 2019, 10:14öö PDT)




Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!