Sevilen dizi Bozkır Dmax'te

Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi ile genç, deli dolu ve çaylak polis Nuri Pamir şehirde bir çocuk cinayetiyle karşı karşıya kalır. Bu cinayet onları şehrin nüfuzlu iş adamı Abbas Bey ve kızı Dilara’ya götürür. Türk yapımı polisiye dizi Bozkır, TV’de ilk kez ikinci bölümüyle 8 Ekim Cumartesi 21.30’da DMAX’te.

Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Bige Önal ve Merve Çağıran gibi güçlü oyuncu kadrosuyla izleyici karşısına geçen Bozkır; gören ve susan dillere, küçük bir şehrin zulasındaki cinayetlere ışık tutuyor.

“Çocuklar öldü polis efendi” isimli ikinci bölümde; Cinayet intikam hırsıyla işlendiğinden Seyfi ve Nuri, Sabahattin'den şüphelenir ve onu cinayetle ilgili sorgulamaya başlar. Bu arada Seyfi'nin eşi Müesser kasabaya geri gelir.

Bozkır, ikinci bölümüyle 8 Ekim Cumartesi 21.30’da DMAX’te.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü