Sertab Erener Eurovision 2024'ü salladı. Muhteşem performans...

2003 yılında Eurovision'da ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, bu akşamki ikinci yarı finalde konuk şarkıcı olarak sahneye çıktı. “Everyway That I Can” şarkısını seslendirdi. Sertab Erener sahne performansı ile büyük beğeni, topladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

2024 Eurovision Şarkı Yarışması İsveç'in Malmö kentinde tüm heyecanıyla sürüyor. Bu akşam ikinci yarı final heyecanının yaşanacağı Eurovision'da Sertab Erener sahneye konuk şarkıcı olarak çıkarak "Everyway That I Can" şarkısını seslendirdi.

21 yıl sonra Eurovision heyecanı yaşayan Sertab Erener sahne perfonmasıyla büyük beğeni topladı.

59 yaşındaki Erener'in sahne elbisesi tercihi sarı renkli, siyah transparan kol detayları ve korse detayı olan bir elbise oldu. Sertab Erener sahneye çıkmadan giydiği elbiseyi "21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?" diyerek paylaştı.

Sertab Erener, 2003'te Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi "Everyway That I Can" adlı şarkıyla temsil etmiş, birinci olmuştu.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı Ali Koç ve Eray Yazgan arasında büyük gerginlik