Serra Yılmaz; "Babamın hoşlanacağını zannetiğim kadın olmaya çalıştım"

Pandemiyle ara verdiği “Don Kişot” oyununun Sancho Panza’sı olarak İtalya’da sahnelere dönen Serra Yılmaz, bir dergiye verdiği röportajda; "Çocukluğumda babamı etkilemek ve cezbetmek için Fransız okuluna gitmekte direndim. Şunun farkına vardım belirli bir yaşa geldiğimde; aslında babamın hoşlanacağını düşündüğüm kadın olmaya çalışmışım ben hayatta" diye konuştu.

Pandemiyle ara verdiği “Don Kişot” oyununun Sancho Panza’sı olarak İtalya’da sahnelere dönen Serra Yılmaz, yeni yılda ayrıca 20. yılını kutlayan “Cahil Periler”in dizi uyarlamasında da izleyici karşısına çıkacak.

Ayın Söyleşisi için bir araya gelen Serra Yılmaz ve Asu Maro, Milliyet Sanat’ın Ocak 2022 sayısında oyunculuk serüvenine, rengârenk hayat hikâyesine ve yeni projelerine değindikleri samimi bir sohbete imza atıyor.

Başarılı oyuncu, ayın söyleşisi için Milliyet Sanat’ın Ocak 2022 sayısında Asu Maro'ya verdiği röportajda çocukluğunda babasını etkilemek ve cezbetmek için Fransız okuluna gitmekte direndiğini söyledi ve şunları ekledi; “Babam ve dedem Fransızca kavga ederlerdi, öyle doğdu benim Fransızca merakım. Şunun farkına vardım belirli bir yaşa geldiğimde; aslında babamın hoşlanacağını düşündüğüm kadın olmaya çalışmışım ben hayatta. Yani iyi dil bilen, okuyan, laf edebilen, aynı zamanda sanatla, kültürle ilgili, öyle bir kadın olmaya çalıştım."

Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor İBB Meclisi onayladı; yeni metro hattı geliyor Toprağın altından fışkırdı kilosu 7 TL