Şenol Güneş ve Jose Mourinho, Meksikalı yıldız ismin transferi için karşı karşıya geldi

Beşiktaş ve Roma, Premier Lig takımlarından Wolverhamtpon'da forma giyen Meksikalı forvet Raul Jimenez'in transferi için karşı karşıya geldi.

Sezon sonunda açılacak transfer dönemi için şimdiden kolları sıvamaya başlayan Beşiktaş, devre arası transfer döneminde nabız yokladığı ancak olumlu sonuç alamadığı Raul Jımenez için tekrar devreye girmeye hazırlanıyor.

Meksika basınında yer alan habere göre, Beşiktaş ile Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İtalyan takımı Roma sezon sonunda Wolverhampton'dan ayrılması beklenen 31 yaşındaki Meksikalı golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

ÖNEMLİ TAKIMLARIN FORMASINI TERLETTİ

Kariyerinde, CF America, Atlético de Madrid, SL Benfica ve Wolverhampton Wanderers forması giyen Raul Jimenez toplamda çıktığı 415 maçta 127 gol ve 56 asist yaptı. Uzun yıllardır Wolverhampton Wanderers forması giyen Meksikalı golcü, İngiltere'de çıktığı 164 maçta 57 gol ve 24 asist yaptı.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Gece yarısı kırmızı karınca operasyonu