Şehir dışından gelip oto galeriyi kurşun yağmuruna tuttular. Oto galeri sahibinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı; Oto galeri sahibi ile bir akrabası yaralandı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan bir oto galeride silahlar konuştu. Şehir dışından gelen 4 kişi oto galeriyi kurşun yağmura tuttu. Galeri sahibinin saldırganlara karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Saldırıda iş yeri sahibi ile akrabası yaralanırken, 4 şüpheli kaçtı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde Dilmen Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında silahlar konuştu. 

Edinilen bilgiye göre, şehir dışından gelen ve aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu öğrenilen 4 kişi,  Sakarbaba Caddesi'nde üzerinde bulunan  O.Z. ait oto galeriye kurşun yağmuruna tuttu. 

Galeri sahibi O.Z. de tabancasını çekip, karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Saldırıda O.Z. ile bir akrabası yaralanırken, 4 şüpheli kaçtı. Yaralılar kendi araçları ile hastaneye götürülürken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat