Sefo ve Jako'dan MFÖ’nün “Sarı Laleler”ine gönderme yeni şarkı "Kördüğüm"

‘Bilmem Mi’, ‘Affettim’, “Tutsak” ve son olarak “Isabelle” ile zirveden inmeyen Sefo, Jako ile seslendirdiği “Kördüğüm” şarkısıyla bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. Şarkı, MFÖ’nün “Sarı Laleler” parçasına göndermede de bulunuyor.

Sefo ve Jako’nun birlikte imza attığı “Kördüğüm” 19 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda yayında.

‘Bilmem Mi’, ‘Affettim’, “Tutsak” ve son olarak 'Isabelle' parçalarıyla ile zirveden inmeyen Sefo, Jako ile seslendirdiği “Kördüğüm” şarkısıyla bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. Konserlerde söylendiği anda büyük dikkat çeken 'Kördüğüm”'19 Ağustos’ta yayınlanıyor. 

Sözlerini Jako ile kaleme alan, prodüktör koltuğunda Aerro’nun oturduğu 'Kördüğüm', uzak mesafe ilişkisi yaşayan birinin dilinden süreci dinlememize neden oluyor. Şarkı, MFÖ’nün “Sarı Laleler” parçasına göndermede de bulunuyor.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde