Sefo ile görüntülenmişti! Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk'ten aşk açıklaması: Hayatımda biri var ama

Rabia Soytürk ile ünlü rapçi Sefo'nun Emirgan'da görüntülenmesinin ardından aşk haberleri ile gündeme geldi. Rabia Soytürk, konuyla ilgili "Bizi çektiğinizde sizleri görünce çok şaşırdım. Hayatımda birisi var ama bu 'Sefo' değil. Biz uzun zamandan beri arkadaşız, sadece birlikte yemek yedik" şeklinde konuştu.

Star TV'de ekrana getirilen Duy Beni dizisinde hayat verdiği Ekim karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, katıldığı bir partiden çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü rapçi Sefo ile görüntülemesinin ardından adı aşk dedikodularına karışan Rabia Soytürk, basın mensuplarıyla sohbet etti.

RABİA SOYTÜRK'TEN SEFO AÇIKLAMASI GELDİ

Gazetecilerin "aşk" iddialarına yanıt veren ünlü oyuncu Rabia Soytürk, "Bizi çektiğinizde sizleri görünce çok şaşırdım. Hayatımda birisi var ama bu 'Sefo' değil. Biz uzun zamandan beri arkadaşız. Dün gece de sadece birlikte yemek yedik" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi