Sedat Peker'den Kolombiya'dan Türkiye'ye gönderileceği iddia edilen 4 ton 900 kilogram kokain hakkında yeni paylaşımlar... Sedat Peker kokainlerin geleceği iddia edilen 2 konteynerın numaralarını paylaştı: Mrku45666740, Mtku46253247

Kolombiya'dan Türkiye'ye gönderileceği iddia edilen 4 ton 900 kilogram kokain ele geçirilmişti. 4 ton 900 kilogram kokainin Türkiye'de kime geleceği merak konusu olmuştu. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den 4 ton 900 kilogram kokain hakkında yeni iddialar geldi. Peker, kokainlerin geleceği iddia edilen 2 konteynerın numaralarını paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Kolombiye ve Venezuela üzerinden Türkiye'ye tonlarca kokainin geldiğini iddia etmişti. Peker, uyuşturucu trafiği hakkında dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Mersin Limanı'nda peş peşe operasyonlar yapılmıştı. Brezilya'da da Türk pilotun kullandığı uçakta bir buçuk tona yakın kokain ele geçirilmişti.

Peker'den yeni iddialar geldi. Peker, "4 ton 900 kilo kokainin yüklü olduğu iki konteynerin numaralarını öğrendim. Onları buradan yayınlayacağım. Nasıl her uçağın, her geminin bir numarası varsa konteynerlerin de numaraları vardır. Bu numaralardan o konteynerin dünyanın neresinde olduğu, nereye gideceği hangi şirkete teslim edileceği takip edilebilir. Kolombiya Devleti’nden bilgi istemenize de gerek kalmadı. Sizin için onu da ben buldum. Sayın Savcılar, Sayın Hakimler, Sayın Polisler; bana İnterpol kararı çıkarabilmek için böyle komik dosyalar açmayla bu işler olmaz." dedi.

"Tüm dünyaya rezil olup gideceksiniz." diyen Peker şu nemaraları verdi:

1. Konteyner numarası: Mrku45666740
2. Konteyner numarası: Mtku46253247

İşte Peker'in o tweetleri:

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?