Sattas, “Ne Kaldı”yla Türkiye’de yeniden reggae rüzgarları estiriyor

Kurulduğundan bu yana birbirinden güzel besteler ve performanslarla Jamaika’yı Türkiye’ye getiren Türk reggae grubu Sattas, yepyeni besteleri Ne Kaldı’yı yayınladı.

Selim Öztürk (Yalın, Göksel, Athena) prodüktörlüğünde kaydedilen Ne Kaldı, grubun kariyerinde yeni bir hit olmaya aday. Parçada hiç olmadığı kadar rock tınılarına yakınlaşan ve içinde bulunduğumuz dönemin zorluklarına değinen gurup, köklerindeki reggae’den de taviz vermiyor. Ne Kaldı’da gruba geri vokallerde Sena Nur Gül (nam-ı diğer sosyal medyada eğlenceli kişiliğiyle bilinen müzisyen Paptircem) ve Türk müziği-yabancı rock sentezleriyle ünlü Salih Korkut Peker eşlik ediyor.

Geçtiğimiz aylarda unutulmaz Neşet Ertaş eseri Yalan Dünya’ya kattıkları orijinal yorumlarını ve ardından Küçük Kardeşim teklisini yayınlayan ekip, yoluna 12 Ağustos’ta yayına girecek olan Ne Kaldı ile devam ediyor. Albüme doğru adım adım yaklaşırken Ne Kaldı’nın hemen ardından İngilizce sözleriyle dikkat çekecek yeni şarkıları Slowly de, dinleyicileriyle buluşmayı bekliyor.

Sevilla, Arda Güler transferini bitirmeye yakın Alişan mide bulandıran olayı ifşa etti Arda Turan'ın ilk transfer hedefi Cenk Tosun Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından çıkamadı Pes artık böyle aldatma böyle savunma görülmedi! Kerem Aktürkoğlu sezon sonunda veda ediyor