Sanatçı Aynur Doğan sessizliğini bozdu. Kocaeli'nin Derince Belediyesi'ne tepki gösterdi: Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değiliz

Kocaeli'nin Derince Belediyesi'nin Aynur Doğan konserini iptal etmesinin yankıları sürerken sanatçı Aynur Doğan da sessizliğini bozdu. Doğan, sosyal medya üzerinden açıklama yapıp, konser iptaline tepki gösterdi: Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız.

Kocaeli'nin Derince Belediyesi, sanatçı Aynur Doğan'ın konserini iptal etmişti.

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, şarkıcı Aynur Doğan’ın konserinin organizasyon firmasının gerekli izinleri almaması nedeniyle iptal edildiğini belirterek, "Konseri düzenleyen kişiler gerekli izinleri almadan yayın yapmışlar ve bilet satmışlar. Bize bir izin başvuruları var. Ancak bilet satışı, başvuru sonuçlanmadan önce başlamış” demişti.

Sanatçı Aynur Doğan da bir açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Doğan, "Aşıklar hakikatı ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz. Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız." dedi.

Galatasaray, Alanyaspor'a gol yağdırdı Trabzonspor'dan, Altay Bayındır'a teklif İsmail Kartal, Rade Krunic'ten memnun değil Hasan Arat'ın ilk tercihi Mircea Lucescu 20 Nisan'da geliyor uyarı yapıldı Peş peşe sıcaklık uyarısı yapıldı