Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kadro ve branş dağılımı belli oldu mu. Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle

Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi ve saati belli oldu. Güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, marangoz gibi kadrolarda işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kura çekiminin YouTube üzerinden canlı yayınlanması bekleniyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izleme linki.

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin canlı izleme linki araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları 22 - 27 Mart tarihlerinde İŞKUR üzerinden alındı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımının 30 bin 600'ünün sonuçları açıklandı. Kalan 10 bin 900 kişi için kura çekimi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden öğrenilecek. Asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı  üzerinden sorgulanacak.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi Ankara'da noter eşliğinde yapılacak. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, hangi gün? İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izleme linki.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekim tarihi 25-26 Nisan'da yapılacak. Saat 09.00'da başlayacak kuralar 18.00'da sona erecek.

Kura sonucu asıl aday olarak atanmaya hak kazanan kişilerin atanmaya esas belgeleri kontrol edilecek. Atanma için öngörülen niteliklerde olmayan kişiler yanlış, yanıltıcı ya da yalan beyanda bulunmuş olup atama işlemleri yapılmayacak. Atamalar yapılsa bile işlemler iptal edilecek. Nitelik ve şartları taşıyan, kadroya yerleştirilen kişiler belgeleri verilen süre içerisinde teslim etmezse göreve başlayamayacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI

4 bin 958 temizlik görevlisi

3 bin 386 güvenlik görevlisi (silahsız)

747 klinik destek elemanı (hastane)

520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi

279 elektrikçi

195 inşaat boyacısı

130 marangoz

277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı

258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı

150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı

SAĞLIK BAKANLIĞI SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacak. Kura süreci tamamlandığında sonuçları aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?