Sadece 3 malzemeyle dev lezzet: Her an her dakika tatlınız elinizin altında olabilecek. 3 Malzemeli yumuşak kek nasıl yapılır?

Sadece 3 malzemeyle müthiş bir kek yapmaya hazır olun. Bu tarif sayesinde her an her dakika tatlınız elinizin altında olacak. İşte pratikliğiyle meşhur o kek için gerekli olan malzemeler...

3 Malzemeli Kek Tarifi İçin Malzemeler

4 adet yumurta
4 yemek kaşığı tepeleme nutella
1 su bardağı elenmiş un

Yapılışı;

İlk olarak uygun bir kabın içerisine 4 adet yumurta ve 4 tepeleme yemek kaşık çikolatayı alalım ve iki malzeme birbirine iyice karışana dek güzelce çırpalım.

Çırpma işlemini gerçekleştirdikten sonra içerisine 1 su bardağı elenmiş unu içerisine ilave edelim ve unun iyice karışmasını sağlayalım.

Pişirme kağıdını uygun boyutlardaki tepsinin içerisine yerleştirelim ve hazırladığımız karışımı tepsinin içerisine alalım.

Önceden ısıtılmış 180°C fırında yaklaşık 15 dk pişirme işlemini gerçekleştirelim. 15 dakikanın sonunda kekinizi fırından çıkarıp servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Joshua King, Fenerbahçe'den ayrılıyor Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor Galatasaray evinde gövde gösterisi yaptı Edirne sallanıyor. Binlerce kişi toplandı Dries Mertens: Bu hafta görüşmeler olacak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü