Rusya'da yine bir uçak binanın üzerine düştü: Savaş uçağı iki katlı bir binanın üzerine düştü

Son dakika haberine göre Rus savaş uçağının 2 katlı bir binanın üzerine düştüğü öğrenildi. Rusya'nın İrkutsk bölgesinde bir Rus savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Savaş uçağının 2 katlı bir binanın üzerine düştüğü belirtiliyor.

Rusya'nın İrkutsk şehrinde Su-30 tipi savaş uçağının test uçuşu esnasında bir evin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Su-30 tipi savaş uçağı, test uçuşu esnasında İrkutsk kentindeki evin üstüne düştü. Kaza yerinde, 200 metrekarelik alanda yangın çıkarken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Nedeni henüz belirlenemeyen kazada 2 pilot yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Rusya'nın Yeysk kentinde, 17 Ekim'de Su-34 tipi savaş uçağının eğitim uçuşu esnasında yerleşim bölgesine düşmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetmişti.

13 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Rusya'da Krasnodar Bölgesi'nde 5 gün önce de bir savaş uçağı Yeysk kentinde yerleşim düşmüştü. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Güney Askeri Bölgesi askeri havaalanından eğitim uçuşu yapmak için kalkış yapan bir Su-34 uçağı Yeysk şehri içinde düştü" açıklaması yapılmıştı.

Kazada son yapılan incelemelere göre 13 kişi hayatını kaybetmiş, yaklaşık 15 kişi de yaralanmıştı. 

Türkiye'den vize istemeyen ülke sayısı 99 oldu! Okan Buruk, Yunus Akgün'ü takıma geri çağırdı Türkiye o ülke ile birleşecek! Şengör tarih verdi Almanya ve Fransa'dan sonra Türkiye'ye sıçradı! SASA'dan flaş bedelli sermaye artırım kararı Mohamed Elneny için yeniden Beşiktaş iddiası