Romantik şarkıların sesi Tom Odell, yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbul'da!

Billboard dergisinin müziğini;  ‘duygusal, işlenmemiş ve Jeff Buckley ile karşılaştırılabilecek kadar dingin’ olarak tanımladığı, BRIT Awards sahibi İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, yeniden İstanbul'da!  

Geçtiğimiz temmuz ayında muhteşem bir performansla izlediğimiz dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell, Epifoni ve Kod müzik ortak organizasyonu ve Radyo Eksen medya sponsorluğunda, 24 Haziran 2023 Maximum Uniq Açıkhava'da olacak. Biletler 1 Şubat Çarşamba 12.00'de satışta olacak. 

'Another Love’ ile listeleri altüst eden; Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan şarkılarını dinleyerek büyüdüğünü söyleyen Odell, duygusal ve insanı ruhundan yakalayan melodileriyle hayat bulan albümü ‘Long Way Down’ı, 2013 yılında çıkardı. 

Geçtiğimiz yıl son albümü 'Best Day of my Life'ı yayınlayan Tom Odell, romantik şarkılarını Türk hayranları için seslendirecek.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi