Rıza Çalımbay: Hakem arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hakem arkadaşlarımız için de lig zor geçiyor. Son iki maçımızda bariz hakem hataları oldu. Hakem arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor. Ellerinde VAR gibi bir şey var, onu çok iyi değerlendirmeleri lazım" dedi.

Tecrübeli teknik adam, pazar günü oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligin çok zor geçtiğini belirten Çalımbay, "Hakem arkadaşlarımız için de lig zor geçiyor. Son iki maçımızda bariz hakem hataları oldu. Hakem arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor. Ellerinde VAR gibi bir şey var, onu çok iyi değerlendirmeleri lazım. Biz de son oynadığımız Antalyaspor maçını kazanmak için sahaya çıktık ama yeni bir antrenörün oraya gelmesi ve 3'lü oynamaları nedeniyle biraz bocaladık. Yine de golleri bulduk. İkinci yarı iyi pozisyonlar bulduk ama onları değerlendiremedik" diye konuştu.

"YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY; ÇOK ÇALIŞIP, ÇOK MÜCADELE ETMEK"

Ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyen Çalımbay, "Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Adana Demirspor maçında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle deplasmanda çok iyi oynayan bir takım. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta tek düşüncemiz kazanmak. Başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Kaybettiğimiz puanı telafi etmemiz lazım. Kolay maç olmayacak onun da farkındayız. Bu maçta hakem arkadaşlara da çok iş düşüyor. İyi bir maç yönetirlerse kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyoruz. Yapacağımız tek şey; çok çalışıp, çok mücadele edip oyundan kopmayarak maçı kazanmak. Takımımıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

DHA

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini Yeniden Refah Partisi'nde toplu istifa şoku! Yayıncı Füsun Ant hayatını kaybett FLAŞ! Mesai saatleri ve vergilere yeni düzenleme Beşiktaş, Denis Dragus transferinde ısrarcı