Ressam Kemal Yazıcı Dubai’de resim sergisi açtı

Türk ressam Kemal Yazıcı, Birleşik Arap Emirlikleri’nde resim sergisi açtı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrindeki “Bedia Gallery”inin de kurucusu olan Yazıcı, özel davetlilerin katıldığı bir gecede kendi eserlerini tanıttı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ressam, eserlerini çizerken Bodrum’daki balıkçılardan ve yelkenlilerden de ilham aldığını söyledi.

Yazıcı, bir eseri hazırlamaya başlamadan önceki sürecin nasıl ilerlediğini soran gazetecilere, "İşe hangi renkleri kullanacağımı seçerek başlıyorum. Genellikle sabahları stüdyomda resim yaparım. Sanatım, o gün içinde bulunduğum ruh haline göre değişir. Günlük izlenimlerim yaptığım işi doğrudan etkiler.” cevabını verdi.

Ressam olmaya karar verdiği süreci de anlatan Yazıcı, “Sanat her zaman benim tutkum olmuştur. Mimar olarak çalıştıktan sonra sanatla uğraşmaya karar verdim. Kendi galerimde eserlerimi sergileyebildiğim, hayallerimin peşinden gidebildiğim için çok mutluyum. Özellikle bir eseri ortaya çıkarmak ve sergilemek için bir alana sahip olmak benim hayalimdi.” diye konuştu.

Kemal Yazıcı’nın eserleri, Dubai’deki Bedia Gallery’i de sergileniyor.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Bankalara kredi borcu olanlar dikkat Bankalar faizsiz kredi veriyor: İşte şartlar... WhatsApp'ta devrim gibi yenilik Eski bakan Yılmaz evinde ölü bulundu Ünlü iş insanına silahlı saldırı!