Rekor skor yenilgisiyle tanınan Amerikalı Samoa futbol takımının gerçek hikayesi bu filmde anlatılıyor. Atan Kazanır 5 0cak 2024'te sinemalarda!

Gerçek bir hikayeye dayanan ‘Atan Kazanır’, 2001’deki acımasız 31-0’lık yenilgisiyle ünlü Amerikalı Samoa futbol takımını konu alıyor. 5 Ocak 2024 tarihinde sinemalarda vizyona girecek olan film, bu esnada yaşanan olayları anlatıyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Oscar Ödüllü Taika Waitit’nin (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok) yönetmen koltuğunda oturduğu ve gerçek bir hikayeye dayanan ‘Atan Kazanır’, 2001’deki acımasız 31-0’lık yenilgisiyle ünlü Amerikalı Samoa futbol takımını konu alıyor.

Dünya Kupası Elemeleri’nin yaklaştığı zamanda geçen bu komedide, dünyanın en kötü futbol takımını güçlendirmesi için talihsiz, başına buyruk antrenör Thomas Rongen (Michael Fassbender), takım antrenörü olarak işe alınır. 

5 Ocak 2024 tarihinde sinemalarda vizyona girecek olan film, bu esnada yaşanan olayları anlatıyor. 

Dünyanın en iyi kahvaltıları belli oldu! Herkesin gözü önünde uçakta seks yaptılar! En düşük emekli maaşında yeni kulis bilgisi Çakmak erkekler için doğru mastürbasyonu anlattı Alanya'da iğrenç görüntüler Yalı Çapkını'nın Serter'inin evi başına yıkıldı!