Radikal'de yenilikler olacak mı?

Medyatava, Cem Erciyes'e sordu!

2011 yılından bu yana Radikal'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Ezgi Başaran, dün itibariyle görevi Radikal'in Kültür Sanat Şefi Cem Erciyes'e devretti. Başaran, yazı ve röportajlarıyla Radikal'de kalmaya devam edecek.



Radikal'de uzun süredir gazetecilik yapan ve kültür sanat alanında önemli haber ve köşe yazılarına imza atan Cem Erciyes, meslek hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği ve en son Kültür Sanat Şef'liğini yürüttüğü Radikal'in bu kez dümenine oturdu.



Medyatava, dijital haberciliğin öncülerinden olan ve önemli gazetecileri bünyesinde bulunduran radikal.com.tr'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni Cem Erciyes'e, Radikal'in bundan sonraki süreçte nasıl bir yayın çizgisi izleyeceğini ve yapacağı yenilikleri sordu. 



MT: Radikal'de yenilikler olacak mı? Yayın çizgisi ve kadrosunda değişiklikler yapmayı düşünüyor musunuz?



Cem Erciyes: Gazetecilik hayatımın önemli bir kısmını Radikal'de geçirdim. Orada güzel işler de yaptım. Çok iyi gazetecilerle birlikte çalıştım. Şimdi de Radikal'in dümenine oturmak tabii ki çok güzel, onur ve mutluluk verici bir şey. Görevi Ezgi Başaran'dan devraldım. Ancak Ezgi Başaran, Radikal içerisinde yazılarıyla ve röportajlarıyla kalmaya devam edecek. 



Radikal, bence medyada kaliteli gazeteciliğin, sağduyunun simgesi oldu. Bunu sürdürmek için uğraşacağız. Şu anda da çok iyi gazeteciler Radikal'in ekibi içerisinde. Onlarla birlikte çok büyük değişiklikler yapmadan Radikal'in bu çizgisini sürdürmeye devam edeceğiz. Tabii ki daha kaliteli gazetecilik, daha kaliteli habercilik yapmak, daha iyi yazılar, daha iyi röportajlar yayınlamak, dünyayı, gündelik hayatı, benim bütün kariyerimi adadığım kültür-sanat alanını çok daha iyi kuşatmak gibi hedeflerimiz de olacak. Onları da bir bir gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. 





Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com


Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Sağanak İstanbul'u bugün fena vuracak Erden Timur, Zan Vipotnik için devrede