Radamel Falcao İspanya'ya döndü

Radamel Falcao, Rayo Vallecano ile her konuda anlaştı. Galatasaraylı yetkililere göre bu transfer tamamlandı. Maaşının yarısından fazlasını Galatasaray ödeyecek.

Marca, Radamel Falcao'nun Rayo Vallecano'ya transfer olmaya çok yakın olduğunu yazdı.

Falcao, Rayo Vallecano transferini tamamlamak üzere Madrid'e gitti. İspanya basını transferin bitme aşamasında olduğunu yazarken, Kolombiya medyası 35 yaşınadaki futbolcunun milli takım kampında olduğunu iddia etti.

2022 Dünya Kupası kadrosunda yer alma hedefi olan 35 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu daha önce Atletico Madrid forması altında La Liga'da iki sezonda 52 gole imza atmıştı.

Bikinili pozlarına sosyal medyada yorum yağıyor Yatakta verdiği o pozlarla sosyal medyayı salladı Erçel ve Arduç'un sevişme sahneleri gündem oldu! Fenerbahçe, Alexander Sörloth için devrede Kardeşini gören herkes aynı yorumu yapıyor İstanbul'da estetik faciası: Ünlü fenomen öldü