Prens William: Büyük beyinler, gidip yaşayacak yeni bir gezegen bulmak yerine burayı düzeltmeye odaklanmalı

Kraliçe Elizabeth'in torunu Cambridge Dükü Prens William, dünyanın en zengin insanlarının uzay turizmine yaptığı yatırımları eleştirerek önceliği Dünya'yı düzeltmeye vermeleri gerektiğini söyledi.

BBC'ye konuşan Prens William'ın yorumları, Star Trek yıldızı 90 yaşındaki William Shatner'ın Jeff Bezos'un Blue Origin'iyle uzaya fırlatılmasından bir gün sonra geldi.

T24'ün haberine göre, İklim krizine vurgu yapan Prens William "Dünyanın en büyük beyinlerinin bu gezegeni düzeltmeye odaklanması gerekiyor, gidip yaşayacak yeni bir yer bulmaya değil" dedi. William, kasım ayında Glasgow'da Cop26 iklim konferansına katılacak dünya liderleleriyle ilgil de "Daha fazla akıllıca söz, akıllıca kelimeler ancak yetersiz eylemle yapamayız" dedi.

Gençlerde iklim anksiyetesinin artışından bahseden Prens William, en küçük oğlu Prens George'un da 30 yıl sonra aynı meselelerden bahsedecek olmasından endişelendiğini söyledi.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu