Polisin genelev operasyonunda korkunç gerçekler ortaya çıktı

İngiltere'de polis ekipleri ülkede genelev işletmenin yasak olmasına rağmen son zamanlarda genelev sayılarının artması üzerine harekete geçti. Ekiplerin genelev olarak kullanılan adreslere yaptığı operasyonda rahatsız edici gerçekler de gün yüzüne çıkarıldı.

İngiliz polis ekipleri yürüttükleri araştırma kapsamında, fuhşa aracılık eden suçluların sıklıkla tercih ettikleri bildirilen Humberside bölgesinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Yapılan baskın, korkunç detaylar ortaya çıkardı.

Bölgedeki ev sahiplerinin çoğu, evlerinin fuhuş için kullanıldığından habersizdi. Seks işçisi olarak çalıştırılan kadınların çoğu İngiliz değildi. 

Kadınlar Güneydoğu Asya ve Doğu Avrupa'dan ülkeye zorla getiriliyor, kandırılıyor, kaçakçılığa maruz kalıyor ve burada kendilerini genelevlerde çalışırken buluyorlardı.

HASTALIK TAŞIYORLAR

Polis raporları, kadınların 19-30 yaşları arasında olduğunu ve köle gibi muamele gördüklerini gösterdi. Sık sık aç bırakıldıkları bildirilen kadınların, gerekli sağlık kontrollerinden geçmedikleri için birçok cinsel hastalık da taşıdıkları ortaya çıktı.

Konuyla ilgili soruşturmaların ülkenin farklı yerlerinde de Humberside'da da halen devam ettiği bildirildi.

Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun