"Piston Aşağı İndi" Güldür Güldür'de

Fox TV'de yayınlanan komedi programında bu hafta izleyiciyle farklı konular aktarılacak.

Güldür Güldür bu hafta sosyal medyanın en çok konuşulan videolarından “Piston Aşağı İndi” ve “Tülay Geri Dön”ü farklı bir bakış açısı ile inceleyecek.



Arkadaşları tarafından yenilen talihsiz İsmail’in maceraları devam ediyor. İsmail asil ve yalnız bir attır artık ve arkadaşlarını yeniden dava etmek zorunda kalıyor. Peki ama davanın sonucu ne olacak?  



Yüzlerce cinayeti çözüp, binlerce kayıp insanı bulan Yeter, bu kez karısı evden kaçan İsmail'in derdine derman olmaya çalışacak. Süpermarketin içki reyonunu soyulunca yakalanan tek şüpheli İsmail'i yalan makinasına bağlayan Şevket ve İbrahim acaba bu yolla itiraf alabilecekler mi?



Banka soymaya giden ama sıra numarası bekleyen şaşkın hırsızlar, banka soymayı başarabilecek mi?  Evlilik programlarının sadık katılımcısı  Şevket Teyze, gönlüne göre bir koca adayı bulacak mı? Bütün soruların yanıtları ve mantık ilişkisinin olası sonuçları bu hafta Güldür Güldür'de.



Güldür Güldür'ün bu bölümü 20 Mart Çarşamba günü saat Fox TV'de 20.45’te ekrana gelecek.


CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun