Peş peşe depremler. Kahramanmaraş beşik gibi sallanıyor. Malatya ve Adana'da depremler. İşte son depremler...

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinden itibaren büyüklü-küçüklü depremler yaşandı. Depremler şiddetli şekilde hissedildi. Akşam saatlerinde de peş peşe Malatya ve Adana'da deprem oldu. İşte gün içinde yaşanan depremler...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren Kahramanmaraş beşik gibi sallanıyor. Gün içinde Kahramanmaraş'ta büyüklü-küçüklü sarsıntılar yaşandı.

Akşam saatlerinde de peş peşe Malatya ve Adana'da deprem oldu. Malatya'daki deprem saat 15:28'de 3.6 büyüklüğünde meydana geldi. AFAD depremin yerin 7 kilometre derinliğinde yaşandığını açıkladı. Deprem Elazığ ve Kayseri civarında da hissedildi.

AFAD'dan alınan son bilgiye göre Adana'da da 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem saat 17:58'de yaşanırken Adıyaman ve Osmaniye de sarsıntıdan etkilendi. Deprem yerin 7 k,lometre derinliğinde yaşandı.

Bankalara kredi borcu olanlar dikkat Her ağlayana meme yaptıracaksa iflas eder Göçmen taşıyan teknede facia: Çocuklar da vardı... WhatsApp'ta devrim gibi yenilik Dolar almak isteyen doları olanlar dikkat! Kahramanmaraş'ta korkunç olay