'Pasaport', Suriyeli muhalif aydınların öykülerini ekrana taşıyor!

Gazeteci Mete Çubukçu, Suriye'deki savaşın izlerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor...

NTV ekranlarında yayınlanan ve gazeteci Mete Çubukçu'nun hazırlayıp sunduğu 'Pasaport' programı, Suriye'deki savaşın yarattığı trajediyi ekrana taşımaya devam ediyor. 



Suriye'deki savaşa görünenin ötesinde farklı şekilde yaklaşan, olan biteni farklı şekilde duyurmaya, dünyaya iletmeye çalışan insanlar var. Bunların başında rejim ile radikal İslamcılar arasına sıkışan binlerce insan ve onların sesini duyurmaya çalışan muhalif aydınlar geliyor. Esad rejimi ile İslamcı gruplar arasında sıkışan aydınların çoğu Suriye’de barınamıyor.



Mete Çubukçu'yla 'Pasaport', bir dönem rejimin şimdi de ülkedeki radikallerin kara listesinde olan deyim yerindeyse arafta kalan ve sürgün hayatı yaşayan Suriyeli bağımsız muhalif aydınların öyküleri, hayalleri ve hayal kırıklıklarını ele alıyor.



Mete Çubukçu ile 'Pasaport', 2 Mart saat 21.10'da NTV'de!


Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!