Oyuncu Özge Gürel’in acı günü! Özge Gürel kimdir? Özge Gürel kaç yaşında ve nereli?

Başarılı oyuncu Özge Gürel’in babası hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serkan Çayoğlu ile nikah masasına oturma kararı veren Özge Gürel, babasının ölümü ile yıkıldı. İlk olarak “Kiraz Mevsimi” isimli diziyle izleyici karşısına çıkan Özge Gürel, daha sonra birçok dizide rol almasına rağmen, Kiraz Mevsimi’ndeki performansıyla öne çıktı. Peki, Özge Gürel kimdir? Özge Gürel kaç yaşında ve nereli?

6 senedir meslektaşı Serkan Çayoğlu ile beraberlik yaşayan Özge Gürel, geçtiğimiz günlerde bu birlikteliği evliliğe taşıma kararı ile magazin gündeminde yer aldı. Mutlu haberin üzerinden çok geçmeden Gürel, babasının ölüm haberiyle resmen yıkıldı. Peki, oyuncu Özge Gürel kimdir? Özge Gürel’in babası neden vefat etti?

 

Bir hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yatan Özge Gürel’in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti. Haberi ses sanatçısı Onur Akay, duyurdu.

Akay, "Oyuncu Özge Gürel dün baba acısı ile yıkıldı.1 hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeni ile ameliyat olan babası Ercüment Gürel, taburcu olmuştu. Ancak dün fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ercüment Gürel maalesef hayatını kaybetti. Ercüment Gürel’in cenazesi 2 Ekim 2021 tarihinde Kamiloba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Özge Gürel ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel, 5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu, Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmek için adım attı.

Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini ifade ediyor.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen Gürel, böylece televizyon dünyasına adım attı.

Daha sonra “Huzur Sokağı”nda Melisa ve “Muhteşem Yüzyıl”da Rana Hatun rolleriyle izleyici karşısına çıktı.

Gürel, 2014 yılında sevilen dizi “Medcezir” de Ada rolüne hayat vermiştir.

Başarılı oyuncunun ilk başrol deneyimi ise “Kiraz Mevsimi” isimli diziyle oldu.

2014 yılında yayın hayatın atılan ve döneminde oldukça popüler dizilerinden biri olan “Kiraz Mevsimi”nde “Öykü” karakteriyle çok sevildi. Kiraz Mevsimi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, dizide Serkan Çayoğlu ile başrolü paylaştı.

2017 yılında ekranlara gelen ve Berk Cankat ile başrolü paylaştığı “Yıldızlar Şahidim” dizisiyle ekranlara geri döndü. Ancak dizi kısa bir süre sonra ekranlara veda etti.

2017’nin sevilen yaz dizileri arasına girmeyi başaran “Dolunay”da Nazlı karakterine hayat veren Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik etti.

Başarılı oyuncu son olarak yine Can Yaman'la başrolü paylaştığı "Bay Yanlış" isimli diziyle ekranlara geldi. 

Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İki erkekle aynı anda öpüşmesi gündem olmuştu