Oya Başar ile Toygan Avanoğlu 'Meleklerin Aşkı' dizisiyle anlaştı!

Usta oyuncu Oya Başar ile sevilen komedi oyuncusu Toygan Avanoğlu aynı projede buluştu.

Süreç Film'in Show TV için çekeceği "Meleklerin Aşkı" isimli dizinin çekimleri 10 Mayıs itibariyle başlıyor. Haftaiçi okuma provası yapılan diziyi Ersoy Güler yazıp yönetecek.



Berkay Hardal, Gülper Özdemir, Didem Balçın ve Serkan Kuru'nun da kadrosunda olduğu "Meleklerin Aşkı"nda Oya Başar evin anneannesi rolüyle seyirci karşısına çıkacak.



Yine Süreç Film'in Show TV için çektiği 'Yeni Gelin' dizisinde rol alan Toygan Avanoğlu, 50. bölümde projeden ayrılıp "Meleklerin Aşkı"nın kadrosuna başlayacak. Dizi, bir yaşlılar bakımevinin kapısına yağmurlu bir günde bırakıldığı için adı Yağmur konulan gencin hikayesiyle başlıyor.





Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Ünlü markada yine domuz eti skandalı! Derin Talu'dan şok kilo açıklaması "Akıl sağlığım" Altın yine zirveye koşuyor! İşte son durum Afra Saraçoğlu'nun o sahnesi derslere konu oldu Minik Teoman'ın yürekleri yakan ölümü Kilolarca altın takılmıştı Dalveren'den şok istek!