Oya Aydoğan'ın yerine geçecek isim belli oldu!

Oya Aydoğan yaşasaydı Osman Sınav’ın çekeceği 'Şahane Damat'ta oynayacaktı.

Hürriyet Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu,  Aort damarının yırtılması sonucu yaşamını yitiren ünlü yeşilçam oyuncusu Oya Aydoğan'ın Osman Sınav'ın yeni dizisi 'Şahane Damat' için ölüm tarihinden iki gün sonra imza atmak için anlaştığını yazmıştı.



Milliyet'ten Ali Eyüboğlu köşesinde Yapım şirketinin Oya Aydoğan’ın canlandıracağı rol için Nükhet Duru ile anlaştığını yazdı.



Eyüboğlu, köşesinde, "Sevgili Cengiz Semercioğlu, Kelebek’te yazmıştı; Oya Aydoğan yaşasaydı Osman Sınav’ın Star TV’ye çekeceği “Şahane Damat”ta oynayacağını. Özgüner, “Şahane Damat”ta Oya Aydoğan’ın canlandıracağı rol için Nükhet Duru ile anlaşıldığını söyledi. Bu vesileyle Oya Aydoğan’a bir kez daha Allah’tan rahmet, epeydir dizilerde görmediğimiz Nükhet Duru’ya da yeni projesinde bol reyting diliyorum" dedi.




Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Fenerbahçe Yüksek'in sağlık durumunu açıkladı Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler...