ÖSYM'den sınavlara deprem düzenlemesi! 4 il için karar alındı.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'da YÖKDİL/1, YDS/1, TUS/1 ve MSÜ Aday Belirleme Sınavı yapılamayacak. Adayların farklı illerden sınav merkezi seçmesi gerekecek.

Kaynak: A.A

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'da YÖKDİL/1, YDS/1, TUS/1 ve MSÜ Aday Belirleme Sınavı yapılamayacak.

Adayların farklı illerden sınav merkezi seçmesi gerekecek. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile bu illere bağlı ilçelerde, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/1), Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/1) ve Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (TUS/1) yapılmayacağını, adayların farklı illerden sınav merkezini seçmesi gerekeceğini bildirdi.

Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor İBB Meclisi onayladı; yeni metro hattı geliyor Toprağın altından fışkırdı kilosu 7 TL