Ordu MHP teşkilatında istifa depremi. Ordu’da MHP Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli zehir zemberek sözlerle il başkanlığından istifa etti

Ordu’da MHP Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, 2015 yılında başladığı görevinden istifa etti. İstifa açıklamasını sosyal medya hesabından yapan Emilli, "Burada insanlar bize vebali hasta gibi baktılar ama biz yine ülkücülüğümüzden ve milliyetçi hareket partiliğimizden ödün vermedik. Maalesef birileri çıkıyor; 'bize senin artık konuşma hakkın yok' diyor. Bu böyle olmamalıydı bir kalemde silindik." dedi.

Ordu’da MHP Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, 2015 yılında başladığı görevinden istifa etti.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Emilli, Cumhur İttifakı'nı sonuna kadar savunduğunu belirtti. Emilli istifa gerekçesinde, ittifak ortakları AK Parti'nin kendilerini "ezdiğini" belirtti. Kendilerine hiç kimsenin sahip çıkmadığını belirten Emilli, "Kraldan fazla kralcı olmaya gerek yok" dedi.

Emilli şunları ifade etti:

"02/02/2015 başlamış olduğum MHP Kabataş ilçe başkanlığı görevimden 18/01/2023 tarihi itibari ile istifa ediyorum gerekçem Cumhur ittifakına sonuna kadar savunuyor olmam ve karşı tarafın AK Parti tarafından Cumhur ittifakına itaat olmaması ve bizi ezmesinden kaynaklı ve bize hiç kimsenin sahip çıkmamasından kaynaklı sebeplerden dolayı istifa ediyorum.

Ülkücüler hiç kimsenin hamalı olmamalı kraldan fazla kiralci olmaya gerek yok ben Tuncer Emilli sonuna kadar genel başkanımın arkasındayım. 

Kabataş'tada hiç kimseyi de desteklemiyorum biz bunları hak edecek ne yaptık 2016 yılında başka parti'ye giden arkadaşlarımız ayrıldığında biz burada milliyetçi hareket partisi'nin bayrağı tabelası yere düşmesin diye 3 tane çocuk ve benim katkılarımla parti kurmaya çalıştık burada insanlar bize vebali hasta gibi baktılar ama biz yine ülkücülüğümüzden ve milliyetçi hareket partiliğimizden ödün vermedik partimiz yerlerde sürünmesin diye.

O çocuklarla birlikte bir parti teşkilatı oluşturduk ama gelinen nokta maalesef birileri çıkıyor bize senin artık konuşma hakkın yok diyor bu böyle olmamalıydı bir kalemde silindik ben birşey kaybetmedim sizler çok şey kaybettiniz ben 2016 yılında buradaydım siz neredeydiniz ben halen daha buradayım kalmaya da devam edeceğim ilk önce herkes kendini sorgulayacak ondan sonra bana konuşacak"

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş