O müezzinden ünlü gazetecilere dava

Gezi Parkı eylemlerinde içki içildiği söylenen caminin müezzini Yılmaz Özdil ve Soner Yalçın'a dava açtı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında içki içildiği iddia edilen  Bezmialem Valide Sultan Camii’nin müezzini Fuat Yıldırım "Camide içki şişesi görmedim" sözünün kendisine ait olmadığını ve içki şişesi gördüğünü belirtti.



Yıldırım ayrıca Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil ve Odatv.com sitesinin yetkilileri Soner Yalçın ile Barış Pehlivan’ın hakkında “sözlerini çarpıttıkları, söylemediği sözleri söylemiş gibi lanse ettikleri ve kendisini hedef durumuna getirdikleri” iddiasıyla savcılığa şikayet dilekçesi verdi.



Fuat Yıldırım şikayet dilekçesinde, Yılmaz Ödil'in köşe yazısında kendisine hakaret ettiğini ve 28 Haziran’daki köşe yazısında hayat hikayesinin bir bölümünün izinsiz olarak yayınlandığı, yazısında alaycı bir tavırla onur ve saygınlığını zedelediği, olmayan şeyleri varmış gibi yazarak açıkça hakaret ettiği söyledi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!